• 0
    Az Ön kosara
    A kosár üres.

SKAMOL KÁLCIUMSZILIKÁT LAP 1000x610x25

Termékkód:
SKAMOL 1000x610x25#2421
7 900 HUF
Nettó ár: 6 220 HUF
Darab (db.)
Darab (db.)
Leírás
GYÚLÉKONYSÁG A1 nem éghető
MAXIMÁLIS ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET 1000 ᴼC
SŰRŰSÉG 225 kg/m3
NYOMÓ SZILÁRDSÁG 2,8 MPa
HAJLÍTÓ SZILÁRDSÁG 1,4 MPa
POROZITÁS 91 %
HŐVEZETÉSI TÉNYEZŐ 0,06 W (mxK) 10ᴼC
ÖSSZETÉTEL

SiO2 – 47% / Al2O3 – 0,2% / Fe2O3 - 0,2% / MgO – 0,4 % / CaO – 42% / Na2O – 0,1 % / K2O – 0,1% / LOI – 9%

Cikkszám: 24130004
Elérhetőség: 325 db raktáron
 
Kálcium-szilikát szigetelő lapok a kandallók hőszigetelésére tervezve! 

 

A legtöbb projekt kizárólag a SKAMOTEC 225 építőlemezek használatával is megvalósítható, vagyis nem kell külön vázat és falakat készíteni. Ezzel egy munkafázist máris elhagyhatunk, és többfajta építőanyag helyett egyetlen terméket használhatunk. A SKAMOTEC 225 építőlemezek mind a hagyományos, mind a modern stílusú kandallókompozíciókhoz is kiválóan felhasználhatók.

Könnyű és gyors feldolgozás és telepítés.

A termék megfelel az A1 tűzvédelmi osztály követelményeinek, vagyis nem éghető szigetelőanyag. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a SKAMOTEC 225 panelek megakadályozzák, hogy tűz keletkezzen, tűz esetén gátolják a láng terjedését, és semmiféle káros anyagot nem bocsátanak ki.

 CE TANÚSÍTVÁNY

A Skamo Calcium Silica Plate Board Board® kandalló burkolatok építésére és falak szigetelésére szolgál. Könnyű és merev szerkezetet teremt. Könnyen megmunkálható. Összeszerelését ISOL GLUE ragasztóval és csavarokkal végezzük. Ideális fagerendák, oldalfalak és a kandalló mögötti fal hőszigetelésére.

Teljes egészben kiváltja a gipszkartonon és ásványgyapoton alapuló hagyományos megoldást, hiszen ezek az anyagok nem felelnek meg a biztonsági előírásoknak. 

A Skamo Board® lemez egy kiváló szigetelésű panel, amelyet legfeljebb 1000 ° C hőmérsékleten való használatra terveztek. A Skamol® termékek biztonságosak és az egészségre sem veszélyesek.

Jellemzői miatt alkalmasak a kandallók, kályhák, kazánok és hasonló felhasználással bíró termékek szigetelésére. Ellenáll a szén-monoxidnak és a szénhidrogéneknek, a kalcium-szilikát lapok.

A Skamotec 225 magas hő- és tűzálló kalcium-szilikát lapok, amely számos előnyt kínál számunkra, többek között a nagy mechanikai szilárdságot, az alacsony hővezető képességet és a maximális üzemi hőmérsékletet 1000 ° C-ig.

A Skamotec 225 kivételes hőállóságának köszönhetően képes ellenállni a folyamatos hőciklusoknak. A Skamotec 225 a kandallóházak teljes és biztonságos rendszere.

SKAMOTEC 225 egy könnyű építőanyag, amely számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik: 

A SKAMOTEC 225 annyira teherbíró, hogy különböző anyagú – például kő vagy kerámia – borítással is díszíthető. Ez a termék rendkívül sokféle, igényes megoldás alkalmazását teszi lehetővé.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..